lördag 26 juni 2010

Midsommar

Igår var det första lediga dagen på semestern! Jag arbetade till typ 22.00 kvällen innan, allt för att få i ordning det som inte hunnits med inför för de 5 veckor jag ska vara borta.
Sov länge och slappade. Tog svängen till Ica Maxi för att handla med en kollega inför kvällen. Skulle fira midsommar med lite god mat tillsammans med henne och hennes lillasyster. Sill och potatis blev det så klart och en jordgubbstårta. Till varmrätt fixade vi kyckling och sallad. Trevligt var det men den hårda arbetsveckan kändes av så huvudet blev lite trött. Lillasystern kände också av den långa resa hon gjort dagen innan så kvällen blev inte så jättesen.

Barnen fick inte dansa runt någon stång i år men jag tror inte att de saknade det. De umgicks med sina vänner som inte heller åkte iväg någonstans. Fördelen med att bo invandrartätt. Ingen firar midsommar så barnen behöver inte känna sig utanför. Förra året var vi till Hågelby. Då var det midsommarfirande i full svensk manör och vi stog under tak när det regnade som värst. Det blev dessutom mycket dyrare än i år. Då var det både inträde och lotter. Enligt mitt tycke så var detta års firande mycket trevligare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar