tisdag 12 juni 2012

Skolavslutning

I år var det en spännande skolavslutning. Det var dags för lillan att sluta lågstadiet och nästa år är det dags för en ny fröken. Grabben hade sin första skolavslutning i högstadiet. Så för första gången hade barnen två olika avslutningar. Dessutom var det sista året med den rektor som nu har haft skolan i 22 år. En viss oro för hur det kan bli finns men dagen var underbar utan regn som vanligt.
Sista tiden har det varit mycket med nationella prov så det kändes att barnen nu tyckte att det ska bli underbart med en lång ledighet. Inte helt utan fotboll för grabben ska till Gothia cup och sedan har båda fotbollsskola i augusti. De lär nog spela en del på stranden i Marocko också dit de åker om två dagar.
Och för första gången är jag inte ledig hela dagen utan måste till jobbet på eftermiddagen. Det i sin tur gjorde att jag glömde jordgubbstårtan!! Det blev glass med jordgubbar till kvällen istället när mormor gjorde oss sällskap några timmar. Det blev en trevlig stund med mormor som såg till att träffa sina barnbarn innan de åker till farfar.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar